MENI
Izdelki v košarici

✓ Znanstveno dokazano       ✓ Prilagojeno za vaš tip operacije        ✓ 1 kapsula na dan       ✓ Brezplačna poštnina nad 50€

Dostava in plačilo


Koliko stane strošek dostave?

Strošek dostave je 3,60 EUR. Pri nakupu nad 50,00 EUR je dostava brezplačna.


Ali je poštnina višja, če naročim večje število izdelkov?
Strošek poštnine je fiksen (3,60 EUR). Pri nakupu nad 50,00 EUR je dostava brezplačna.


V kolikem času dobim naročen izdelek?
Naročilo bo dostavljeno v roku 2–3 delovnih dneh, v kolikor je naročilo oddano isti dan do 13. ure. Med vikendi in prazniki NI dostave.
Do podaljšanja časa dostave lahko pride zaradi izrednih razmer, na katere nimamo vpliva (nesreče, razmere na cestah, prazniki, napake, napačno zapisani naslovi ...).


Kdo mi dostavi paket?
Dostava naročenih izdelkov v naši spletni trgovini se izvede v najkrajšem možnem času in je odvisna od razpoložljivosti izdelkov. Izdelke bomo dostavili na naslov preko dostavne službe Pošte Slovenije, katerega ste navedli ob registraciji oz. nakupnem postopku, priporočamo vam, da navedete naslov na katerem se nahajate v dopoldanskem času. Prav tako priporočamo da napišete mobilno številko na kateri ste dosegljivi v dopoldanskem času, saj vas bo kurir lahko poklical in se dogovoril z vami o načinu dostave. Telefonska številka je uporabljena zgolj zaradi boljše kvalitete dostave.

Paket vam lahko dostavi na naslov, ki ste ga zapisali ob naročilu, lahko vam ga dostavijo na drug naslov, če vam trenutno tako bolj ustreza.


Kako lahko plačam naročilo?
Nakup preko fitforme.si je varen, preprost in udoben. Kupec mora poskrbeti, da so njegovi podatki pravilni in resnični, ne glede na način plačila.

Omogočamo naslednje načine plačila:

  • Plačilo s kreditno kartico (Mastercard, Visa, Activa)
  • Plačilo preko sistema PayPal
  • Plačilo po povzetju


Ali je plačevanje s kreditnimi karticami varno?
Transakcija je zahvaljujoč 128 bitnemu SSL šifriranju stoodstotno varna.