MENI
Izdelki v košarici

✓ Znanstveno dokazano       ✓ Prilagojeno za vaš tip operacije        ✓ 1 kapsula na dan       ✓ Brezplačna poštnina nad 50€

Blog RSS Feed

13 jun. Recept po bariatrični operaciji : cvetačna juha
fit4me 0 153
Spodnji recept za cvetačno juho lahko uporabljate po bariatrični operaciji, od pire faze dalje. Priprava je izredno hitra in enostavna, juha pa hranjiva in zdrava. Pa dober tek!SESTAVINE: - 1,5 žlice ..
06 jun. Nasveti kako preprečiti slabost zaradi prehranskih dodatkov po bariatrični operaciji
fit4me 0 262
Ali se po zaužitju prehranskih dopolnil kdaj počutite malce nelagodno? Čeprav so za vas zelo koristna, slabo počutje po uživanju visokih odmerkov dopolnil ni nič nenavadnega. Na srečo lahko z nekaj pr..
23 maj Zakaj potrebujete kalcij po bariatrični operaciji
fit4me 0 299
Kalcij je alkalen mineral, ki ga najdemo predvsem v kosteh in zobeh. Manjše količine kalcija so v živcih, krvi in tkivih.  Večina ljudi ob omembi kalcija pomisli na kosti in zobe, vendar ima pomembno ..
11 maj Vitamin B12 po bariatrični operaciji
fit4me 0 402
Vitamin B12 je zelo pomembno mikrohranilo, na katerega morate biti pozorni v kolikor se odločate ali ste prestali bariatrično operacijo. Pomanjkanje vitamina B12 je eno najpogostejših pomanjkanj hrani..
29 apr. Kako pospešiti hujšanje po operaciji želodčni rokav
fit4me 0 491
Operacija želodčni rokav je zelo priljubljena oblika bariatrične kirurgije, ki spodbuja izgubo telesne teže in zmanjšuje tveganja za bolezni, povezanih z debelostjo. Zaradi visoke stopnje uspešnosti b..
08 apr. Kako vam operacija želodčnega obvoda pomaga pri hujšanju
fit4me 0 168
Operacija želodčnega obvoda je poseg bariatrične kirurgije in tokrat bomo spoznali kakšen vpliv ima na izgubo odvečne telesne teže, oziroma hujšanje. 1. Občutek sitosti Ta kirurški poseg deluje tako, ..
28 mar. 7 fantastičnih posledic bariatrične operacije
fit4me 0 546
Tokrat se bomo dotaknili prednosti bariatričnega posega. Govorimo o tistih dodatnih, saj je očitna prednost, oziroma namen, dobro znana vsem. To je zmanjšanje telesne teže.  Doseg zdrave telesne teže ..
14 mar. Prvi tedni po bariatrični operaciji - kaj pričakovati
fit4me 0 1531
Prilagajanje novemu življenju slogu po bariatrični operaciji Prvih nekaj tednov po bariatrični operaciji je zelo vznemirljivo obdobje, saj je to  ključna faza v procesu okrevanja. Ko se boste postopom..
04 feb. Recept za slasten bananin kruh
0 307
Sestavine: 4 zrele banane 140 g moke 60 g mletih mandljev 25 g sladkorja kokosovih cvetov 25 g eritritrola 2 jajci 85 g temne čokolade 70% 1 zavojček pecilnega praška nekaj masla  1: Moka, sladkor itd..
25 jan. Skriti a pogost razlog zakaj ne morete shujšati
0 203
Razlogov zakaj nekdo ne more izgubiti odvečne teže je ogromno. Od psihičnih do fizičnih. Nekatere je lahko identificirati in nasloviti, medtem ko marsikateri ostanejo skriti in potemtakem delujejo nek..
13 jan. 4 Načini kako preprečiti povečanje volumna želodca po operaciji želodčni rokav
0 405
Zmotno je mišljenje, da se volumen želodca po operaciji Želodčni rokav ponovno ne poveča. Žal je to precej verjetno v kolikor se vrnemo k svojim starim, nezdravim navadam iz časa pred operacijo.Spreme..
17 dec. Kako najbolj učinkovito jemati dodatke FitForMe
0 225
Veliko vprašanj prejmemo kako in kdaj jemati FitForMe prehranske dodatke, da je njihov izkoristek najboljši ter, da kar najbolj ustreza tudi našemu organizmu. PRVI TEDENPrvi teden, ko pričnemo z jeman..
Prikazujem 1 do 12 od 16 (2 strani)